2021 hiressegek frizuratrendjei

2021 hírességek frizuratrendjei

A 2020-as év nem egészen úgy alakult, ahogy azt vártuk. A vírushelyzet miatt a hosszú ideig fennálló karantén és a bezártság teljesen átalakította a trendeket. Legtöbben inkább a kényelmet választották mind a ruha, mind a hajdivat terén. Viszont most már sokan szabadulnának ettől a bezártságtól és a megszokott dolgoktól. Erre teremtenek jó példát 2021 hírességek frizuratrendjei, melyek szerint az elkövetkezendő évben a merészebb, bevállalósabb trendek lesznek meghatározóak. De az új év nem csak a vagány, kihívó hajtrendekről fog szólni, hiszen néhány ikonikus korszak hajviseletei is visszatérnek újragondolt változatban. Olvasd el cikkünket és tudd meg, melyek lesznek az új év legdivatosabb frizurái!

2021 a rövid frizurák éve

Igen, igen jól hallottad! Az új esztendő magával hozza a rövid frizurák felvirágzását. Számos formában találkozhatsz majd a rövid fazonnal: lehet az pixie, a klasszikus bob, a felnyírt fazon, a rövid göndör haj vagy olyan újdonságok, mint például a „mullet” és a „modern pageboy” frizura.

Merész pixie

A pixie már jól ismert hajviselet a 2010-es évekből, de idén különleges formában fog hódítani. Egyik változata a picit hosszabb, tépett pixie, amelynél elől egyenes frufru takarja a homlokot, hátul pedig a haj a tarkóig ér és a hajvégek kifelé kunkorodnak. A másik variáció pedig a Zoe Kravitz általi pixie fazon, amelynél még rövidebb és kesze-kuszább a haj, de így is csodásan fest ez a fazon. Aki pedig még komolyabb változást szeretne, annak érdemes a felnyírt frizurát is kipróbálni.

Rövid fürtök

2021 hírességek frizuratrendjei közül nagyon népszerű fazon mostanság a rövid göndör haj, ugyanis ez a frizura természetességet sugároz. Ha változatosságra vágysz, akkor próbáld ki ezt a fazont, hisz Halsey-nak és Millie Bobby Brown-nak is nagyon bejött.

Retró kedvencek újratöltve

„mullet” frizurát Miley Cyrus hozta divatba 2020-ban, ám a következő évben még inkább előtérbe fog kerülni ez a hajviselet. Na de milyen is ez a „mullet” haj? Gyakorlatilag a 80-as években volt ennek nagy divatja, akkoriban úgynevezett „Bundesliga” hajnak hívták. De ne ijedj meg, idén egy sokkal menőbb változatban fog visszatérni! A „mullet” fazon lényege, hogy elöl és oldalt rövidebb, hátul pedig hosszabb a haj. A másik újdonság a „modern pageboy” haj, amit Kaia Gerber vitt kifutóra. Ez egy letisztult, klasszikus hajviselet, amelynél fontos, hogy a hajvégeket ne legyenek egyforma hosszúságúak.[

2021 hiressegek frizuratrendjei

A mindig divatos hosszú haj

Szexi kócos

A természetesség kifejezése hozzájárult ennek a laza, vagány trendnek az előretöréséhez. Sok nő egyre inkább a természetesség felvállalása mellet dönt és nem félnek az olyan frizurák bevállalásától, amelynél nem tökéletesen áll minden hajszál. A kócos frizura egyik nagy celeb képviselője Selena Gomez, akinek nagyszerűen áll a kócos, dús göndör haj. Elképesztően jól néz ki akár enyhébb hullámokkal, akár göndör fürtökkel megbolondítva, sőt frufruval még egy kis pluszt is csempészhetsz hozzá

Bájos frufruk

2021 nem csak a rövid haj, hanem a frufruk éve is lesz. Megannyi változata fog hódítani, a lényeg, hogy idén frufruval nem lehet mellélőni. Olyan 60-as évekbeli trend fog újra divatba jönni, mint a hosszú, szempilláig leérő frufru vagy a göndör frufru, valamint az új trend, a „curtain bangs”. A 60-as évekbeli frufru újbóli divatba hozását olyan sztárok segítették, mint Olivia Culpo vagy Winnie Harlow. De a frufru nemcsak az egyenes hajúaknak, hanem a göndör hajúaknak is lehetséges, ráadásul nem is akárhogy! A göndör frufru a szemre hívja fel a figyelmet és kifejezetten kacérnak, bohónak tűnik.

Új frufru trend: Curtain bangs

„curtain bangs”, azaz oldalra fésült frufru minden bizonnyal hódítani fog az új évben. Jól mutatja ezt, hogy 2021 hírességek frizuratrendjei közé sorolták a szakmabeliek ezt a trendet. A közösségi médiában számos híresség osztotta meg rajongóival új frizuráját, a „curtain bangs” stílust, ilyen például Gigi Hadid, Camilla Cabello vagy Hailey Bieber is. Ne félj bevállalni, hisz 2021-ben ez lesz az egyik legmenőbb trend! Ha pedig mégsem jönne be neked, akkor könnyen kialakítható másik fazon is.

2021 hiressegek frizuratrendjei

Hajápolási tippünk

A Natulique termékek 100%-ban vegánok és állatkísérlet-mentesek, és a lehető legmagasabb mennyiségben organikus alapanyagokra épülnek.  A Volume Hair Mousse dúsító hajhab kristályos védőréteget képez a hajon és növeli a haj rugalmasságát. A hozzáadott hidrolizált búzaprotein behatol a haj szerkezetébe és hidratálja teszi a hajat. A dúsító hajhab használatával dúsabb hatást érhetsz el, kezelhetőbb lesz tőle a haj és megnöveli a haj ellenállóképességét. Érd el az új divatirányzatot, a kócos hajat Natulique Volume Hair Mousse dúsító hajhabunkkal!

2021 hiressegek frizuratrendjei

Vissza a múltba!

Az elkövetkezendő időszak telis-tele lesz újdonságokkal divatirányzatok terén, de néhány klasszikus stílus újra divatba fog jönni. Egyik ilyen trend a 70-es években, majd később a 90-es években is nagy sikernek örvendő hajviselet, a lépcsőzetes frizura. A másik pedig a 60-as évekbeli retró bob jellegű haj egy modernebb, kifinomultabb kivitelben.

Lépcsőzetes frizura

Hajviseletek terén 2021-ben teljes mértékben visszaköszön a retró hangulat. A lépcsőzetes frizura először a 70-es években jelent meg Farrah Fawcett által, majd a 90-es években is hódított, ami Jennifer Aniston-nak volt köszönhető. Természetesen nem 100%-ban ugyanaz a fazon tér vissza, hanem egy új köntösbe csomagolt változat. Ennél a fazonnál az archoz közelebbi részek rövidebbek, majd fokozatosan hosszabbodnak a tincsek. Kombinálhatjuk finom loknikkal vagy frufruval is kedvünk szerint, hiszen ez fazon minden formában nőies és vagány egyszerre.

Retró bob kicsit másképp

Nagy népszerűségnek örvendett 2020-ban az Anya Taylor Joy főszereplésével készült Vezércsel című sorozat, amely visszahozta a 60-as évek hangulatát. Ekkor volt nagyon közkedvelt a retró bob jellegű haj, amely 2021-ben egy modernebb, elegánsabb formában fog felbukkani. A tincsek között erőteljesebb hullámok fognak uralkodni, ami így nőiesebb külsőt kölcsönöz viselőjének. Színek tekintetében is az egyszerűbb, természetesebb színek lesznek meghatározóak. Anya Taylor Joy esetében ez a gyönyörű réz-gyömbér tónus, amely leginkább a világos bőrhöz passzol igazán. Próbáld ki te is ezt a fazont, amely az egyik legnépszerűbb viselet 2021 hírességek frizuratrendjei közül!

2021 hiressegek frizuratrendjei

Csempéssz bele egy kis extrát!

Az új esztendőben számtalan hajszín közül választhatsz. A már megszokott szőke-barna átmenet és a mokka ebben az évben is kapós lesz, de néhány hajszín még nagyobb figyelmet fog kapni. Ilyen a Lucy Hale általi étcsoki szín, a Madonna-féle pasztell balayage, a hűvös barna és a meleg szőke kombinációja a sand tropez, az Anya Taylor Joy révén nagy sikert arató „queen’s gambit” hajszín vagy épp Dua Lipa különleges hajszínei is megemlíthetőek. Kiegészítők terén is változott a divat, ugyanis nem csak egy-egy hajszalagot, fejpántot vagy csatot fogunk viselni, hanem akár több kiegészítőt is egyszerre. Ráadásul ezek a csatok, szalagok a korábbival ellentétben sokkal nagyobbak, kifejezőbbek.

2021 hiressegek frizuratrendjei

Ha szeretnéd az új évet új frizurával indítani, akkor ez a megfelelő idő arra, hogy kipróbáld az elkövetkezendő esztendő legmenőbb hajtrendjeinek egyikét! 2021 hírességek frizuratrendjei között számos variációt találunk az egész természetes hatásútól az extravagáns frizurákig. Azonban a trendi frizura mellett ne feledkezz meg a megfelelő fejbőr- és a hajápolásról. Olyan termékeket érdemes vásárolni, amelyek természetes anyagokból állnak, hiszen ezek nincsenek káros hatással a hajra. Az Oxygeni Hair termékek 100%-ban természetes eredetűek és számos hajproblémára nyújtanak megoldást természetes úton. Ajánljuk továbbá oxigénterápiás kezelésünket is, amely az immunrendszer erősítésén alapszik, így bármilyen haj- vagy fejbőrprobléma esetén alkalmazható.