Az új év remek időszak valami új kipróbálásához. Olvasd el cikkünket és alakítsd hajad 2021 hírességek frizuratrendjei alapján!

A hajfestés roncsolás nélkül manapság már lehetséges. Ne hagyd ki cikkünket az organikus hajfestésről és próbáld ki Te is!

Hószőke, ezüst, pasztellkék: ismerd meg, és idén télen próbáld ki Te is a jeges tónusú hajszín trend meseszép árnyalatait!

Vajon hány évszázadon és generáción keresztül öröklődött a hajfonat történelme mire eljutott a nagyiig? Cikkünkből kiderül!

Az esküvői hajtrendek 2020 -ban elővarázsolnak pár klasszikus formát, és ezzel együtt előbukkan rengeteg szemet gyönyörködtető kiegészítő is, hogy feldobjuk a megjelenésünket.

A hidegebb évszakok során általában kevesebb odafigyelést szentelünk hajunkra. De néhány egyszerű, de nagyszerű hajtrend kipróbálásával idén tarolhatsz!

Napjainkban egyre többen választják az organikus, kemikáliamentes termékeket, melyek végre professzionális szinten is elérhetőek lesznek!

Hiába társítják sokan a nőiességet a hosszú hajjal, ez nem jelenti azt, hogy a rövid haj nem lehet vonzó: gondolj csak Audrey Hepburnre vagy Marilyn Monroe-ra, akik ma is a világ klasszikus nőideáljainak számítanak.

A férfi hajápolás íratlan szabályait követve megfelelő keretet tudsz biztosítani arcodnak és megalapozni az ápolt megjelenést. De mégis mikre kell odafigyelni a tudatos férfi hajápolás során? Erre adunk választ.

Idén nyáron komoly hajfonatőrület vonul végig szerte a világon. Ez a cikk neked szól, ha szeretnéd te is elegáns hajfonatok segítségével lenyűgözni a környezeted.

Esedékes már a hajvilágosítás? Ha nem tudod, hogyan állj neki, vagy már átestél a szőkítésen, de nem úgy sikerült, ahogyan azt elképzelted, ne ess kétségbe, olvass tovább!

Ugyanúgy, ahogy a stílusos, egyéniségedhez illő öltözet kiemel, egy jól megválasztott frizura is erősíti a megjelenésed.