Hatalmas örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ennyire tehetségesek csapatunk tagjai és nagyon boldogok vagyunk, hogy remek eredményeket érnek el különböző versenyeken!

Mindhárom csapattagunk rendkívüli tehetséggel és szenvedéllyel rendelkezik a fodrász szakma iránt. Kiemelkedő munkájuk és a versenyeken elért sikereik bizonyítják, hogy mennyire fontos szalonunk számára, hogy a legjobbat nyújtsuk vendégeink számára!

Ha te is szeretnél ilyen gyönyörű frizurákat, akkor jelentkezz be hozzánk és szakembereink elkészítik álmaid haját!  

L’Oréal Professionnel Style and Colour Trophy győztese

Emellett nem feledkezhetünk meg tavalyi győztesünkről, Misányi Johannáról sem! Johanna a L’Oréal Professionnel Style and Colour Trophy versenyén szintén kivételes tehetségével ragyogott. Munkájával pedig elkápráztatta a közönséget.

„Gyerekkorom óta tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni. Véremben van a tehetség, a szüleim is fodrászok. Maximális rálátásom van, hogy precízen elvégezzem munkáimat. Erősségem a hajszínváltoztatás, babylights, melírok, festések, férfi divat hajvágás, női hosszú és bob frizurák. Folyamatosan képzem magam a mai elvárásoknak megfelelően. Igyekszem elsajátítani a legújabb trendeket. Nagyon szeretek natúr termékekkel dolgozni és személyre szabott hajápolási tanácsadást adni a vendégek részere. Nagyon sok szeretettel várlak téged is!”

Magyar Bajnokság

Baksa Mónika, a kreatív és tehetséges alkalmi hajak specialistája, szintén remekül szerepel a versenyek világában! Mónika számos alkalmi haj kategóriában indult, és azonnal felkeltette a figyelmet a művészi alkotásokkal.

„Móni vagyok a Szabó Imre Hair & Beauty szalon fodrásza és hajgyógyásza. A hajgyógyászat mellett nagy szenvedélyem az alkalmi és esküvői frizurák készítése, a fonások és a különböző hajfestési technikák. Széleskörű szakmai tapasztalatomat a Szabó Imre Szalonokba nyertem, személyesen a Főnök Úrtól Szabó Imrétől. Ha szükséged van egy csodálatos alkalmi frizurára, vagy egy szépen megfestett hajra, esetleg ha fejbőrproblémával érkezel szívesen várlak a szalonunkba!”

Fontosnak tartjuk a Szabó Imre Szalonokban a folyamatos fejlődést, hogy minél magasabb minőségű szolgáltatást nyújtsunk!
oktatás

Tanulj!

szi oktatás1

Fejlődj!

szi oktatás 2

Légy sikeres!